Yleistä

Poliittisesti sitoutumattomille ehdokkaille on tulossa oma lista kevään kuntavaaliin. Listamme tarjoaa kaikille kouvolalaisille mahdollisuuden päästä vaikuttamaan.

Puolueet eivät ole pystyneet ajamaan kaupunkimme asioita siten kuin useimmat kouvolalaiset olisivat toivoneet. Ne ovat tuhlanneet energiaansa poliittiseen peliin ja sisäisiin valtataisteluihin, sen sijaan että olisivat käyttäneet sitä Kouvolan asioiden hoitoon. Poliittisten puolueiden omien etujen ajaminen, sisäiset ristiriidat ja sisäpiirivallan käyttö ovat olleet haitta kouvolalaisten asioiden hoitamiselle. Perussuomalaiset rp ei tuonut tilanteeseen odotettua parannusta. Tarvitaan siis jotain aivan muuta.

Suur-Kouvolan Sitoutumattomat ry on perustettu keskittymään kouvolalaisten etujen ajamiseen. Yhdistyksemme yläpuolella ei ole puolueorganisaatiota, joten puolueen etu ei pääse ohittamaan kouvolalaisten etua. Meillä on voimavarana itsenäisyys ja riippumattomuus, jotka puolueilta puuttuvat. Olemme toiminnastamme vastuussa vain kannattajillemme, emme puoluetoimistolle.

Suur-Kouvolan Sitoutumattomat ry sitoutuu puolueohjelmien sijasta Kouvolan kehittämiseen siten kuin yhdistyksen tavoitteisiin ja sääntöihin on kirjattu. Yhdistys on itsenäisten ihmisten yhteenliittymä. Oma ajattelu ei ole vain sallittua, vaan myös toivottavaa. Puolueisiin sitoutumaton ryhmä on riippumattomampi, aktiivisempi ja luovampi kuin muottiin pakotettu puoluekoneisto.

Puolueet ovat muuttuneet demokratian työvälineestä demokratian esteeksi. Puolueiden ohjelmat ja tavoitteet ovat maanlaajuisia, eikä niitä ole räätälöity Kouvolan tarpeisiin. Sen vuoksi Kouvola tarvitsee oman muutosvoiman, joka siirtää valtaa puolueilta äänestäjille ja veronmaksajille. Kouvola tarvitsee uuden suuren valtuustoryhmän, jota puolueorganisaatiot eivät määräile.

Suur-Kouvolan Sitoutumattomat ry tarjoaa sinulle kanavan osallistumiseen ja vaikuttamiseen. Tule mukaan muutosta tekemään.


 
 
 
Etusivu
Ajankohtaista
Mielipiteitä
Valtuusto
Tukijat
Yhteydenotto
Mielipiteitä

Jan Andersson
Seppo Purontakanen
Sirpa Serovuo
Sami Sihvola
Tomi Simola
Jouni Suninen