Kuka olen ja mitä ajattelen..

Sammuneesta Myllykosken paperitehtaasta yrittäjäksi. Vasta aloittelen yrittämisen saloihin, mutta näkemystä on ehtinyt muutamissa vuosissakin kasaantua tälläkin saralla. Eri järjestöissä yli 20-vuoden hallituskokemus pitänyt kiinni yhteistyössä eri alojen ihmisten kanssa.

Valtuustossa pitää osata toimia yhteishengessä tai tulosta ei synny.

Nyt Kouvola pitää saada houkuttelevaksi yrittämiselle ja on noustava suosta ylös. Tänään Kouvola näyttäytyy muualla ankeana ja harmaana, mutta yhdessä siihen voidaan vaikuttaa. Juurikin niin, yhteistyöllä asiat saadaan rullaamaan ja huomenna Kouvola on nouseva kaupunki, joka alkaa houkutella muuttoliikettä itseensä päin. Ehtona on tietysti saada työpaikkoja, jotka tulevat yrittäjien mukana. Kuntatasollakin on mahdollista tähän asiaan vaikuttaa. Aloittavalle yrittäjälle pienikin tuki on elintärkeä korkki mikä pitää pinnalla.  

Kouvola on laaja kaupunki, jossa on muistettava reuna-alueitakin. Kaupungin etu on pitää reuna-alueet elinvoimaisina. Rappeutumaan päästessään näillä alueilla kiinteistöjen hinnat laskisivat ja sehän ei olisi tasapuolistakaan.


 
 
 
Etusivu
Ajankohtaista
Mielipiteitä
Valtuusto
Tukijat
Yhteydenotto
Etusivu

Ajankohtaista

Mielipiteitä

Jan Andersson
Seppo Purontakanen
Sirpa Serovuo
Sami Sihvola
Tomi Simola
Jouni Suninen
Valtuusto

Tukijat

Yhteydenotto